HANS MOSSEL

HANS MOSSEL

HANS MOSSEL

HANS MOSSEL

HANS MOSSEL

HANS MOSSEL

Met een gedreven instelling ben ik een snel lerende professional die uitblinkt in zelfstandigheid, creativiteit en technisch inzicht. Mijn passie voor het leveren van hoogwaardige prestaties heeft mijn carrière gekenmerkt. Ik kan complexe taken met technische precisie, oog voor detail en vastberadenheid uitvoeren.
SKILLS

Web Design

80%

Video editing

65%

Photoshop

95%

Google Sketchup

85%

HTML / CSS

95%

WordPress

95%

Social Media

95%
ONDERWIJS
2005 - 2009
Communication & Multimedia Design Hanzehogeschool Groningen
2004 - 2005
HBO Bouwkunde Hanzehogeschool Groningen
2000 - 2004
MBO Bouwkunde | Alfa College Groningen
HOBBY'S & INTERESSES
Fietsen
Houtbewerking
DIY
Natuur
Padel
Pizza catering
Techniek
Birding
PROFIEL

Ik ben Hans Mossel 41 jaar oud. Oorspronkelijk droomde ik van een carrière als architect, echter met de opkomst van het internet en alles daaromheen triggerde mijn nieuwsgierigheid en veranderde mijn koers. Mijn fascinatie voor digitale mogelijkheden en online ontwikkelingen bracht me ertoe mijn passie voor architectuur te combineren met de wereld van digitale creativiteit.

In mijn zoektocht naar zelfexpressie ontdekte ik mijn liefde voor fotografie. Wat begon als een hobby, groeide al snel uit tot mijn roeping. Als zelfstandig fotograaf geniet ik van de vrijheid om mijn eigen visie vast te leggen en te delen met anderen. In mijn werk komt mijn veelzijdige interesse duidelijk naar voren, variërend van architectuur, interieur- en bedrijfsreportages tot portretfotografie.

Als zzp’er ben ik trots op de flexibiliteit en creatieve vrijheid die mijn carrière als fotograaf met zich meebrengt. Mijn reis, van de ambitie om architect te worden tot het volledig omarmen van mijn passie voor fotografie, weerspiegelt mijn vastberadenheid om mijn eigen unieke pad te volgen.

WERKERVARING

Fotograaf

Hans Mossel Fotografie

2010 – heden

Als fotograaf heb ik een rijke ervaring opgebouwd in het vastleggen van diverse onderwerpen, variërend van portretten en bedrijfsreportages, interieurs tot producten. Mijn werk is doordrenkt van creativiteit en vakmanschap, waarbij ik voortdurend streef naar het vastleggen van unieke momenten en het overbrengen van verhalen via beelden.

In mijn rol heb ik samengewerkt met uiteenlopende klanten en opdrachtgevers om hun visie om te zetten in visueel aantrekkelijke en impactvolle foto’s. Mijn technische vaardigheden omvatten het beheersen van geavanceerde fotografieapparatuur en het gebruik van beeldbewerkingssoftware om een consistente en hoogwaardige beeldkwaliteit te garanderen.

Door mijn vermogen om snel en effectief te werken, ben ik in staat geweest om complexe opdrachten met succes uit te voeren, waarbij ik altijd streef naar perfectie en aandacht voor detail. Mijn portfolio getuigt van mijn veelzijdigheid en vermogen om verschillende stijlen aan te nemen, passend bij de unieke behoeften van elke opdracht.

Zelfstandig bouwer

2020-2021

In de corona jaren heb ik mijn passie voor bouwen, techniek en mijn ambachtelijke vaardigheden tot uiting gebracht door zelfstandig een aanbouw (90m2) aan huis te bouwen. Als zelfstandig bouwer heb ik elke fase van het project beheerd, beginnend bij het concept tot aan de uiteindelijke oplevering van het huis.

Mijn werk omvatte het opstellen van gedetailleerde bouwplannen, waarbij ik rekening hield met zowel functionele als esthetische aspecten. Gedurende het proces heb ik intensief samengewerkt met architecten, leveranciers en vakmensen om ervoor te zorgen dat het ontwerp nauwkeurig werd vertaald naar de realiteit.

Het beheer van de bouwwerkzaamheden omvatte niet alleen het coördineren van de dagelijkse werkzaamheden, maar ook het oplossen van uitdagingen die zich tijdens de bouw voordeden. Hierbij heb ik mijn probleemoplossende vaardigheden en technische kennis ingezet om de hoogste normen van vakmanschap te handhaven.

Ik ben trots op het feit dat ik niet alleen een functioneel en duurzame aanbouw heb gecreëerd, maar ook aandacht heb besteed aan de details die het huis uniek maken. Deze ervaring heeft niet alleen mijn bouwkundige vaardigheden verfijnd, maar heeft ook mijn vermogen om zelfstandig te plannen, organiseren en uit te voeren versterkt. Het succesvol realiseren van mijn eigen aanbouw heeft mijn liefde voor het bouwproces en architectuur versterkt.

Webdesigner & Webdeveloper

iWink

2009 – 2012

Als ervaren webdesigner ben ik verantwoordelijk geweest voor het vormgeven van boeiende en intuïtieve gebruikerservaringen op diverse online platforms. Mijn werk omvat het vertalen van concepten en ideeën naar visueel aantrekkelijke ontwerpen, waarbij ik nauw samenwerk met klanten om hun merkidentiteit te integreren in het digitale landschap. Met een scherp oog voor trends en een diepgaande kennis van grafisch ontwerp, heb ik projecten geleid die hebben bijgedragen aan het versterken van de online aanwezigheid van verschillende organisaties.

In mijn rol als webdeveloper heb ik mijn technische expertise ingezet om functionele en geavanceerde websites te creëren. Mijn ervaring omvat het gebruik van programmeertalen zoals HTML, CSS, en JavaScript om responsieve en gebruiksvriendelijke interfaces te ontwikkelen. Daarnaast heb ik gewerkt met contentmanagementsystemen (CMS) zoals WordPress om dynamische en schaalbare websites te bouwen. Door samen te werken met cross-functionele teams, heb ik bijgedragen aan het ontwikkelen van op maat gemaakte oplossingen die voldoen aan de specifieke eisen van klanten en gebruikers.

Stagaire Webdeveloper

The Factor E

2008 – 2009

Als afstudeerstagiair binnen het vakgebied Communication & Multimedia Design focus ik op het integreren van visuele en interactieve elementen om effectieve communicatievraagstukken op te lossen. Mijn taken omvatten het ontwerpen en implementeren van multimediale oplossingen, het analyseren van gebruikerservaringen en het bijdragen aan creatieve projecten. Tijdens deze stage werk ik aan mijn afstudeerproject, waarbij ik mijn vaardigheden in design, user experience en communicatie verder ontwikkel en toepas in een praktijkomgeving.

Stagaire Webdeveloper

iWink

2007 – 2008

Als stagiaire webdeveloper werkte ik aan het ontwikkelen en onderhouden van webapplicaties en websites. Gebruik maken van programmeertalen zoals HTML, CSS en JavaScript om responsieve en gebruiksvriendelijke interfaces te creëren. Mijn taken omvatten het oplossen van technische problemen, het implementeren van nieuwe features en het testen van de functionaliteit van de webapplicaties.

Orderpicker en expediteur

Schuitema

2001 – 2008

  • Organiseren en wisselen van inkomende en uitgaande goederenstromen
  • Orderpicken en klaarmaken van bestellingen voor verzending

Enthousiast geworden?

Laten we eens verder praten.

+31 6 52 08 18 56info@hansmossel.nl

CURRICULUM VITAE 

CURRICULUM VITAE 

CURRICULUM VITAE 

CURRICULUM VITAE 

CURRICULUM VITAE